Isnin, 8 Jun 2015

Trying to conceive

bismillahhirrahmanirrahim...
Hampir setahun aku tinggalkan blog ni. Kekangan waktu membatasi...
Rindu dengan blog ni. Tempat curahan rasa aku.
Berbalik kepada tajuk.. Hurm almost a year aku sentiasa membaca maklumat2 tentang ikhtiar dan usaha untuk conceive... Macam2 aku dah cuba tetapi Allah belum izinkan. Dah berpuluh erk mungkin beratus upt yang aku dah guna. N result of course la megative kan. So sad :'(
Mulai hari ni... Blog aku akan jadi catatan perjalanan aku sebagai seorang ttcian.

Btw aku dah habes study.. Alhamdulillah dah 5 bulan aku mengajar di salah sebuah sekolah di sungai besi. Suami aku pon dah bertukar ke kl. so kami dah tak ber pjj lagi. Alhamdulillah... N 3 days to go before my convocation day. Dah 5 bulan kerja baru nak majlis konvokesyen  :)

Semoga Allah menganugerahkan zuriat buat kami insha Allah....

Tiada ulasan: