Ahad, 15 Disember 2013

~ uik3 baby kongsi birthday dengan suami i kot! :-) ~

bismillahirrahmanirrahim...

ok kena nyanyi dulu, kalau rasa tak sedap tutup telinga ok!

Allah selamatkan abang
Allah selamatkan abang
Allah selamatkan suami ku sayang
Allah selamatkan abang!!!!
(nyanyi sambil cover suara bagi merdu)

ok pada tanggal 04 disember 1983
lahirlah seorang baby cute ngat2 yang diberi nama Muhammad Rizuan
(29 tahun kemudian beliau dikahwin dengan seorang remaja wanita yang lagi kiut dari beliau.. hahaha)

ok dipendekkan cerita, birthday suami aku 4 disember tu,
genap la umur imamku 30 tahun.. isteri dia ni? opkos la sweet 22 gitew..
dihari birthday suami aku ni, tiba-tiba... (bedebar tak?)
ish asal aku banyak merepek hari ni.. haish
tiba-tiba mak aku call n cakap akak aku dah nak bersalin
dengan bersemangatnye la suami aku cakap kat aku
'suh kak bersalin malam ni jugak, baru sama birthday dengan abang.. ngeee'
aku pon dengan muka aliennya cakap 'amboi laki aku ni, ingat boleh paksa-paksa ka baby keluaq?'

tak lama lepas tu mak aku cal n bagitau akak aku dah selamat bersalin baby perempuan
Nur Amni Zafirah binti Muhamad Bahrom nama diberi :)
comellll sangat... n atas cadangan n persetujuan keluarga
baby tu akan panggil aku n suami aku ibu n papa
nanti anak-anak aku (insyaAllah) akan panggil akak n abg ipar aku ummi n abi
seriously excited sangat sebab ni la 1st time dapat anak saudara dari kakak kandung
sampai mimpi-mimpi aku balik tengok baby
tak sabarnye la :)

"baby Amni, tunggu ibu balik k sayang" heeee





Tiada ulasan: