Selasa, 4 Jun 2013

~ SayA AdA dAh Ada Baby~

dah beberapa bulan sebenarnya aku dah ada baby
tapi segan nak bagitau kat blog aku... maap blog tersayang
baby aku mula-mula satu je
selepas beberapa bulan tiba-tiba jadi dua plak..
hmm tapi baby aku ni memang tahap super gaban punyer cute
sila jeles ok

ok..perkenalkan anak-anak ibu:

mula-mula tengok yang girl dulu
yang ni aku beli dari kecik lagi, dari umur 3bulan
aku namakan chieka :)
tengok gambar 1st ni, garang lagi masa ni
belum jinak


tido lepas penat mengamuk

beg tidur pertama aku beli untuk anak aku, masa ni sangkar kecik ja untuk dia

tara!!! bila anak ibu semakin jinak

wachaaa! golek2 atas kain krabi ibu!


ok, nak di jadikan cerita, anak aku yang gemuk n sihat hari ke hari ni tiba-tiba asyik jatuh sakit,
tengok ni kalau demam
bengkak-bengkak mata aku nangis tiap-tiap kali dia demam n selsema
actually ni lah taktik beliau nak pakwe baru
argh kopak la duit ibu n papa

n hasil dari taktik chieka taraaaa :>>>>

chiebo n chieka
:)

both of my beloved baby
sayang sangat2 anak ibu n papa ni
lepas dapat pakwe, terus sihat anak aku yang chieka tuh..hadoi

aliennnn!!!!!