Jumaat, 25 Januari 2013

ReSePsi PihaK SuAmi :)

setelah lama tergendala, akhirnya malam ni 
datang jugak mood aku nak upload gambar sebelah lelaki
Alhamdulillah majlis berjalan lancar

korang nak tahu tak... dulu2 mase aku kecik2, aku selalu berangan
tau x berangan ape? berangan kawin ngan orang pakai baju istiadat la
haha
tak sangka lak angan zaman kanak2 jadik kenyataan
jodoh itu ketentuan Allah kan? :)

layan sikit gambar aku :

pengantin yang lapar

my big family :) Alhamdulillah

gambar yang sudah di edit :)



encem gak laki aku pakai baju istiadat polis ni
(perasan kejap haha)



sandaran hatiku sayang






Allahhurabbi.. sesungguhnya perkahwinan itu terlalu indah
kini baru aku mengetahui betapa indahnya sebuah perkahwinan
terima kasih pencipta ku....
Kau kekalkanlah kebahgiaan kami ini....
amin ya rabbalalamin....






Khamis, 24 Januari 2013

Qasidah

Bukan aku masuk.. penonton je.. hihi :)
2 org sebelah ni peserta!
Best woo qasidah
Cikgu cikgu meraikan Maulidur Rasul...
Salam Maulidur.. Muhammad ya Ya Rasul ku.....

Rabu, 23 Januari 2013

Beyond proforma?

Beyond... aktvt bru mktb aku.. 2 kali seminggu
Conclusion : bosan!
Result : ==>

Isnin, 21 Januari 2013

Aku Bahagia :)

Alhamdulillah.. slepas aku berkahwin..
Rasa hepiiii sgt.
Xpenah hati aku stenang ni.
Sebelum berkahwin aku takut jugak..sbb ase xpuas lagi hidup bebas
Tp lepas kahwin, baru aku tahu yang x ada kebebasan yang hilang pon
Hidup semakin indah n bahagia
Semoga apa yang aku rasa ni berkekalan hingga ke akhirat nanti...amin... :)

Byk hutang post...resepsi sebelah suami n also krabi :)
InsyaAllah nnt aku post
Sibuk sgt semester ni..
Tak sabar nak blk kat suami
2mgu sekali aku blk
:) hihi tak pe modal beli tiket suami tanggung hehe

2 3 hari lagi nak balik lg...tak sabar nak masak utk suami
Eh sal dah pandai masak?
Bukan pandai tapi tahu la.. n nak praktis selalu nak jadik master chef! Haha *berangan jap :p