Khamis, 4 Oktober 2012

~honeymoon~

sibuk-sibuk buat persiapan.. terlupa la pula pasal honeymoon..
mcm2 tempat yang kami senaraikan nak g..antaranya
1.pulau perhentian
2. pulau sipadan, mabul n kapalai
3. jalan2 je kat sabah tanpa g pulau2 2
4.cameron highlands
5)kho lanta (salah satu pulau dlm krabi)
6)krabi


kapalai

mabul

perhentian

koh lanta



dalam semua yang aku n muhammad rizuan listkan tuh,
ofcos la aku n dia lagi berminat nak ke pulau-pulau
sebab aku dengan dia memang dua-dua orang suka snorkeling...
hampir-hampir jadi ke pulau mabul, sipadan n kapalai
tapi disebabkan lambat sangat tempah tiket flight,
so harga pun jadi mahal yang amat...
tak jadi la.. hee..
lagipun memang nak kena berjimat, biasa la nak mulakan hidup baru
insyaAllah... :)

setelah berbincang dan bergaduh
bertumbuk dan ber wrestling...
akhirnya keputusan telah dibuat...
KRABI!!!!
insyaAllah.. honeymoon kami di Krabi...
macam tak percaya je...
:)

jimat sebab kami nak pergi ikut jalan darat.
boleh drive sendiri tapi tunang ku tak nak
dia cakap nak cari pengalaman mengembara bersama isteri tersayang!
yeay! insyaAllah... semoga semuanya dipermudahkan... (^_^)



krabi! wait 4 us ya! (^________^)

p/s : sebelum kawin sebok jaga tak nak sun burn, lepas kawin.. terus g pulau... erk gelap la nanti! :3