Isnin, 20 Ogos 2012

~Raya Kebaya.. :P~

2syawal... dalam kesibukan hari raya ni..
aku amek jugak kesempatan nak update blog kesayangan ni..
raya kebaya... sebab? raya pertama n kedua.. aku pakai kebaya..
hihi... tiba2 ja rajin plak nak pakai kebaya kan..

layan je la pic2 ni....

ok aku memang xpandai posing klu sorang2... ni baju raya first

hee.. raya kedua.. siap pakai tdg siti lg tuh.... kiut kan? haha

dalam gamba xnampak lak aku ngada2 mekap.... sekali sekala tak pa kan :P

biarpun raya kali ni ceria sangat2 sebab ramai adik beradik n sedara balik
tapi sesekali rasa sunyi pula... sebab rindukan tunang tersayang...
rindu sangat2.. semoga tunangku dalam perlindungan Alllah semasa menjalankan tugas...
sebelum tunang balik ke kelantan arie tuh..
kami sempat beli barang paling penting dalam majlis kami nanti... insyaAllah...
:)

taraa... alhamdulillah...
nak tengok isi? rahsia la.. wekkk! :P


sesiapa yang terbaca post ni... tolong doakan kebahgiaan kami
dan semoga urusan kami dipermudahkan Allah ye semua... :)
amin.....



Rabu, 15 Ogos 2012

~mengimbas kenangan lalu~

sebab xde kerja sangat kan,, so wat la kerja stalker wall orang..
macam biasa..hehe :)
n tiba2 teringat nak tengok wall orang tuh..
4days ago, he's got a baby.. baby boy
congrate!
dya dah jadik ayah, n xlama lagi aku dah nak jadik isteri orang..
itulah takdir hidup yang Allah telah tetapkan..
pengalaman memang sangat mengajar aku
bahawa apa yang berlaku, ada rahsia di sebaliknya dan sesungguhnya ianya terlalu membahagiakan
:)
tanpa kegagalan dengannya, mungkin aku tidak akan mengenali Muhammad rizuan :)
my beloved fiance...
terima kasih ya Allah...

ShoPiNg BarAnG HanTaRan! yehuw!

Assalamualaikum semua.. :)
ehehe di pagi ramadhan yang indah ini, daku mengambil kesempatan line tenet sekolah yang laju tahap super gaban untuk update blog yang maat aku rindui setiap hari.. hehe
sekolah? a'ah aku tgh wat pbs yang terakhir sebelum praktikum awal tahun depan.
ok memandangkan ni pbs yang terakhir, jadi aku buat la kat sekolah rendah aku dulu
lagipun dah nak raya kan, memang la buat dekat-dekat dengan rumah ja.. hehe

ok.. masa nak balik perlis hari tuh, tunang aku ambik cuti, then amek mak dia n mak aku
pastu bawak datang kl n ambik aku sekali kat ipg..
then kami bermalam kat hotel radius international kat bukit bintang.
opsss dia tido ngan mak n adik dia ok
ak tido ngan mak ak.. :) hee

dia ambik aku hari jumaat, malam tuh kami shoping kat sogo..
ok.. nak raya kan? so manusia memang la tersangat2 ramai...
banyak sangat barang yang kami beli, tapi tak sempat habis pon
esoknya sebelum balik perlis kami p sogo lagi sekali untuk beli dua tiga barang lagi yang tertinggal
sangat2 jem...
hari sabtu tuh.. sejam pusing untuk cari parking je..
last sekali, tunang aku tumpang parking kat balai dang wangi...
naseb dia anggota jugak. klu x...x tahu la bila baru kami dapat parking...

sian mak n bakal mak mertua aku penat tunggu kami beli barang..last2 diorang g jalan2 kat tar sementara tgu kami shoping... maap ye mak2... :)

gambar curi oleh tunang ku..

erm gambar kat hotel semua ada kat rumah.. nnt akan di update kemudian :)